Custom Made

Onze bijzondere ecosysteem zijn een perfect persoonlijk cadeau. Gaat er iemand met pensioen, wordt er iemand 50, wil je als familie iets speciaals geven of zoek je een inspirerend relatiegeschenk? Laat je inspireren door onderstaande “specials” die we gemaakt hebben en dien je eigen verzoek in.

Momenteel kun je op veel plekken prachtige ecosystemen kopen. Wij raden de terrariums van Growing Concepts aan .

Vooral de grote erlenmeyer van 35 is en prachtig cadeau. En hoe groter het terrarium , hoe beter je ecosysteem zal functioneren.

Miniatuurfiguurtjes kun je kopen via de miniatuurwinkel.

Dus waar wacht je nog op. Componeer nu zelf een fantastisch ecosysteem.

Ons advies: kies bij Growing Concepts qua beplanting voor mos, fittonia’s en een varen. Dit zijn de beste ecosysteem planten die er zijn!

 

Ter Spegelt

Echte eyecatchers voor op de balie van Recreatiepark Ter Spegelt. Een combinatie van 2 gesloten potten en 1 open pot. Samen vormen ze het verhaal van de 4 kerningrediënten die Ter Spegelt biedt voor het echte vakantiegevoel….Lekker Vakantie.

Natuur, Avontuur, Comfort en mensen ontmoeten. Dus kom kijken en maak je eigen vakantieverhaal.

 

Shop

In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal. De potten zijn met zorg en plezier samengesteld. Ben je benieuwd of er een verhaal tussen zit dat jouw fantasie kan prikkelen?

Ga naar de shop

Custom Made

Laat je eigen Storyplanter samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Op zoek naar een eyecatcher, een tastbare herinnering voor een uniek en persoonlijk cadeau?

Ga naar de custom made pagina

Kleine aanpassingen

Spreekt een Storyplanter tot je verbeelding, maar wil je het poppetje net een andere kleur haar geven, of de naam van het verhaal veranderen? Vertel het ons en we doen ons best.

Vraag het hier

Storyplanter

onderdeel van ININTERIEURS

Klokgebouw 144

5617AB Eindhoven

contact@storyplanter.com

Post en Bezorging

R

Kwaliteit en garantie

Wegens de aard van ons product geven we geen garantie op de levensduur en kun je niet ruilen. Wel doen we ons stinkende best om kwaliteit te bieden en altijd te helpen.

Overige zaken

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief