Custom Made

Onze bijzondere ecosysteem zijn een perfect persoonlijk cadeau. Gaat er iemand met pensioen, wordt er iemand 50, wil je als familie iets speciaals geven of zoek je een inspirerend relatiegeschenk? Laat je inspireren door onderstaande “specials” die we gemaakt hebben en dien je eigen verzoek in.

Ja, ja! Je kunt een eigen Storyplanter laten samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Wil je een tastbare herinnering aan de vakantie? Wil je een eyecatcher?

Of ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Misschien wel voor een jubileum, huwelijk of geboorte? Dien je verzoek in om te kijken of er een unieke Storyplanter bij gemaakt kan worden en laat je alvast inspireren door de de exemplaren hieronder.

Ter Spegelt

Echte eyecatchers voor op de balie van Recreatiepark Ter Spegelt. Een combinatie van 2 gesloten potten en 1 open pot. Samen vormen ze het verhaal van de 4 kerningrediënten die Ter Spegelt biedt voor het echte vakantiegevoel….Lekker Vakantie.

Natuur, Avontuur, Comfort en mensen ontmoeten. Dus kom kijken en maak je eigen vakantieverhaal.

Geef hier je verzoek door voor je eigen Custom Made Storyplanter

CADEAU GEVEN?

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een goed beeld te krijgen van je wensen. Dan krijg je van ons een prijs en indien akkoord gaan we aan de slag. Vaak is de creatie binnen een week klaar. Acclimatiseren kan bij ons of bij je thuis. Voor meer info Lees FAQ - creatie

Shop

In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal. De potten zijn met zorg en plezier samengesteld. Ben je benieuwd of er een verhaal tussen zit dat jouw fantasie kan prikkelen?

Ga naar de shop

Custom Made

Laat je eigen Storyplanter samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Op zoek naar een eyecatcher, een tastbare herinnering voor een uniek en persoonlijk cadeau?

Ga naar de custom made pagina

Kleine aanpassingen

Spreekt een Storyplanter tot je verbeelding, maar wil je het poppetje net een andere kleur haar geven, of de naam van het verhaal veranderen? Vertel het ons en we doen ons best.

Vraag het hier

Storyplanter

onderdeel van ININTERIEURS

Klokgebouw 144

5617AB Eindhoven

contact@storyplanter.com

Post en Bezorging

R

Kwaliteit en garantie

Wegens de aard van ons product geven we geen garantie op de levensduur en kun je niet ruilen. Wel doen we ons stinkende best om kwaliteit te bieden en altijd te helpen.

Overige zaken

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief