De Maker

Het verhaal achter de verhalenverzinner, de pottenmaker, de groeiende stillevens

Er was eens een creatieve tuindersdochter. Zij groeide op tussen de polders en de kassen. Ze hield van struinen en verhalen, slootje springen en verkleden, van kijkdozen maken en bloemetjes verkopen. Ze werd een designer en begon haar eigen ontwerp bureau in Eindhoven.

In 2015 raakte zij in gesprek met iemand die prachtige mini-eco-systemen maakte. Vlak daarna kocht ze tijdens een citytrip in het Bonnefantenmuseum een leuk boekje met Little People Art. En vlak daarna kwam zij tijdens een nazomeravond, al zittend op het terras, sippend aan haar wijntje, op het lumineuze idee om de twee mini-werelden te verbinden en een nieuwe dimensie te geven.

 

Waarom geen mooie terrariums maken… met kleine bewoners die een stilleven vormen en onderdeel zijn van een klein verhaal?!

Het idee was geboren.

Eind 2015 werden de eerste prototypes gemaakt. Potten + plantjes + poppetjes.

Storyplanter is de naam van het label. Planter is een veelzijdig woord. In het Engels staat het voor een plantenpot. Maar je kunt het ook vertalen als iets of iemand die iets plant.

Het is dus een verhalen plantenpot, maar ook iets waarmee je een verhaal bij iemand plant.

Dus plant een verhaal, en laat hem groeien, op je tafel of kantoorbureau.

… En je leeft nog lang en gelukkig!

“Iedereen houdt van een goed verhaal dat de verbeelding prikkelt “

- Patricia Vernooij

 

 

 

 

 

Shop

In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal. De potten zijn met zorg en plezier samengesteld. Ben je benieuwd of er een verhaal tussen zit dat jouw fantasie kan prikkelen?

Ga naar de shop

Custom Made

Laat je eigen Storyplanter samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Op zoek naar een eyecatcher, een tastbare herinnering voor een uniek en persoonlijk cadeau?

Ga naar de custom made pagina

Kleine aanpassingen

Spreekt een Storyplanter tot je verbeelding, maar wil je het poppetje net een andere kleur haar geven, of de naam van het verhaal veranderen? Dien je verzoek in en we doen ons best voor je.

Vraag het hier

Storyplanter

onderdeel van ININTERIEURS

Klokgebouw 144

5617AB Eindhoven

contact@storyplanter.com

Post en Bezorging

R

Kwaliteit en garantie

Wegens de aard van ons product geven we geen garantie op de levensduur en kun je niet ruilen. Wel doen we ons stinkende best om kwaliteit te bieden en altijd te helpen.

Overige zaken

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief