Get the Jungle look

Grote botanische plantenprints om jouw huiskamer om te toveren tot een urban jungle

Get the jungle look - zonder groene vingers

De botanische groene plantentrend is nog lang niet voorbij! Steeds meer woonkamers veranderen in kleine oases, vol hippe hangplanten en plantjes in de vensterbank.

Dat wil je ook wel, zo’n groene urban jungle. Maar dat kan een uitdaging zijn. Want laten we eerlijk zijn, we hebben niet allemaal groene vingers. En het kan best deprimerend zijn als je voor de zoveelste keer een verschrompelt plantje een begrafenis in de kliko geeft.

Een onderhoudsvriendelijke Storyplanter met een eigen eco-systeem kan ook een uitkomst bieden.

Plantenprints brengen sfeer

Maar de simpelste oplossing is je huis te voorzien van prints waarop je planten ziet. Wist je dat afbeeldingen van planten zelfs al een positief effect kunnen hebben op je gevoel en concentratie? Met prints van planten, krijg je ook een urban jungle sfeer, zonder dat je heel je huis vol hoeft zetten met planten.

Interieurstyling met grote botanische prints

De winkels staan vol met woonaccessoires zoals kussens, lijstjes en prints om je huiskamer aan te kleden met “groene” items. Maar vaak zijn dit kleine rommeltjes die een hoekje wel kunnen “afmaken”, maar niet de toon zullen zetten.

Om een echte impact te maken, heb je iets groters nodig. Een groot gebaar zoals een schilderij of schoolplaat. Zoiets brengt meteen sfeer. En is ook handiger te verwisselen dan behang.

Storyplanter zette de 9 mooiste grote botanische plantenprints op een rijtje.

Onderhoudsvriendelijke plantenpotten

Als je geen groene vingers hebt, kan een Storyplanter met een eigen eco-systeem ook een uitkomst bieden.

Deze groene oases in een pot hebben heel weinig onderhoud nodig. Het is een glazen pot gevuld met verschillende plantjes en mossen, waardoor er een miniwereld / ecosphere ontstaat. En ze zijn ook nog erg leuk met hun figuurtjes en uniek verhaal.

Shop

In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal. De potten zijn met zorg en plezier samengesteld. Ben je benieuwd of er een verhaal tussen zit dat jouw fantasie kan prikkelen?

Ga naar de shop

Custom Made

Laat je eigen Storyplanter samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Op zoek naar een eyecatcher, een tastbare herinnering voor een uniek en persoonlijk cadeau?

Ga naar de custom made pagina

Kleine aanpassingen

Spreekt een Storyplanter tot je verbeelding, maar wil je het poppetje net een andere kleur haar geven, of de naam van het verhaal veranderen? Vertel het ons en we doen ons best.

Vraag het hier

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief