Bezorging, garantie en FAQ

Creatie, levertijd, garantie, bezorging en andere antwoorden op jouw vragen lees je hier.

shopitems 2-5 werkdagen levertijd

Zodra jouw order binnenkomt en de betaling gedaan is, gaan we voor je aan de slag. De items die in de shop staan, zijn klaar om verzonden te worden. Je kunt verwachten dat deze binnen enkele werkdagen bij elk gewenst adres in NL en/of België wordt afgeleverd.

Creatie en acclimatisering

Als we een verzoek binnen krijgen, communiceren we aan jou wat de maaktijd is. Hou rekening met ongeveer een week. We gaan pas aan de slag na ontvangst betaling.

Indien jouw “custom-made” Storyplanter een gesloten pot is, moet de pot de eerste drie weken nog acclimatiseren. Dit gebeurt bij voorkeur onder ons toeziend oog. Hierbij wordt het klimaat afgesteld en proberen we een optimaal balans in de luchtvochtigheid te krijgen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het ecosysteem garanderen.

Het is ook mogelijk de ‘custom-made’ pot al eerder te ontvangen. Wij weten gelukkig wat er bij komt kijken om de pot een goede start te geven. Desalniettemin raden we dan aan om dan in de eerste weken wat zorgvuldiger naar de vochtigsheidgraad te kijken. Bekijk onze verzorgingstips hier

Garantie

Aangezien onze producten een levend iets zijn, kunnen we helaas niet ruilen of geld terug storten. Ook geven we geen garantie op de levensduur van jouw terrarium. Maar we doen ons stinkende best om een topproduct te leveren. En ook zullen we vriendelijk zijn als je met vragen of klachten komt en we zullen dan ook ons best doen om je te helpen en te adviseren.

Verpakking en verzending

Elke pot wordt zorgvuldig verpakt en in een kartonnen doos geklemd. Omdat we zo veel verschillende formaten potten hebben, hebben we geen standaard verpakking. De doos wordt voorzien van de nodige labels en wordt vervolgens door een kwalitatief logistiek bedrijf opgehaald. De dozen worden met de hand gesorteerd en zullen daardoor zo min mogelijk risico lopen. Ze worden vervolgens tot aan de deur afgeleverd.

Leveringen van maandag t/m zaterdag.  Indien je een wenselijke dag en/of bezorgtijd hebt, kun je die wens kenbaar maken als opmerking bij je bestelling. We garanderen niet dat het op dat moment ook daadwerkelijk geleverd wordt, maar wel dan wij onze best er voor zullen doen.

Zodra het pakket de deur uit is, zullen we je op de hoogte brengen en de nodige informatie toemailen

Shop

In de Shop vind je de Storyplanters met elk hun eigen verhaal. De potten zijn met zorg en plezier samengesteld. Ben je benieuwd of er een verhaal tussen zit dat jouw fantasie kan prikkelen?

Ga naar de shop

Custom Made

Laat je eigen Storyplanter samenstellen! Speciaal voor jou, jullie bedrijf, of voor iemand anders. Op zoek naar een eyecatcher, een tastbare herinnering voor een uniek en persoonlijk cadeau?

Ga naar de custom made pagina

Kleine aanpassingen

Spreekt een Storyplanter tot je verbeelding, maar wil je het poppetje net een andere kleur haar geven, of de naam van het verhaal veranderen? Vertel het ons en we doen ons best.

Vraag het hier

Storyplanter

onderdeel van ININTERIEURS

Klokgebouw 144

5617AB Eindhoven

contact@storyplanter.com

Post en Bezorging

R

Kwaliteit en garantie

Wegens de aard van ons product geven we geen garantie op de levensduur en kun je niet ruilen. Wel doen we ons stinkende best om kwaliteit te bieden en altijd te helpen.

Overige zaken

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief