Een bijzonder en echt persoonlijk cadeau.

Pensioenkado

Een origineel en persoonlijk cadeau voor iemand die met pensioen gaat. Storyplanter maakt een groene wereld in een pot, met passend figuurtje en verrassend verhaaltje. Geef dit prachtige welverdiend cadeau.

 

Jubileumgeschenk

Word je oma 80? Hebben jullie een werkjubileum te vieren? 25 jaar getrouwd? Een storyplanter is altijd een goed idee en een ontzettende leuk cadeau om tijdens dit soort gelegenheden te geven.

 

Iets speciaals

Eens bijzonder cadeau voor een speciaal iemand? Voor je zus, je vader of je loopvriendinnen of…? Storyplanter maakt een passende miniwereld voor hen met een persoonlijk verhaal.

 

 

 

 

Dien jouw verzoek in

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een goed beeld te krijgen van je wensen. Dan krijg je van ons een prijs en indien akkoord gaan we aan de slag. Vaak is de creatie binnen een week klaar. Acclimatiseren kan bij ons of bij je thuis. Voor meer info Lees FAQ - creatie

 

 

 

Storyplanter

onderdeel van ININTERIEURS

Klokgebouw 144

5617AB Eindhoven

contact@storyplanter.com

Post en Bezorging

R

Kwaliteit en garantie

Wegens de aard van ons product geven we geen garantie op de levensduur en kun je niet ruilen. Wel doen we ons stinkende best om kwaliteit te bieden en altijd te helpen.

Overige zaken

Ontvang de leukste storyplanter verhalen, nieuws en acties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Je hebt je ingeschreven voor de Storyplanter Nieuwsbrief